Masáž nahřátými mušlemi z Fiji nabízí nejen luxusní péči, ale i mimořádný zážitek. Rituál vychází z dlouhodobě ověřených postupů masáží a přírodní péče, která se tradičně nabízí na tichomořských ostrovech Fiji. Hlavní slovo v této proceduře má cukrový peeling, prvotřídní kokosové oleje a másla a do hladka opracované mořské mušle. Mořské mušle, které používáme pro exotický rituál masáže horkými mušlemi, se vyskytují na ostrovech v jižním Pacifiku, konkrétně v oblasti Filipín. Jsou to jemně vroubkované mušle srdcovky (Acrosterigma), upravené do hladké textury a vysokého lesku. Unikátnost masáže horkými mušlemi spočívá v síle tepla a doteku. Když se mušle zahřívají, produkují ionty vápníku, které se během masáže transportují přímo do pokožky klienta. Ve spojení s přírodními oleji tak nastávají regenerační procesy, kůže má pevnější a zdravější vzhled, teplo odbourává svalovou i psychickou únavu a nastává celková hluboká regenerace těla i mysli.

Exotická procedura LavaShells zahrnuje:

  • 1x peelingovou masáž celého těla (záda, nohy, ruce) cukrovým peelingem Pure Fiji
  • aroma-masáž nahřátými vonnými oleji Pure Fiji s použitím mušlí LavaShells
  • Termo-zábal
  • Uvolňující masáž hlavy

Délka trvání procedury: 120 min

Účinky masáže:
Masáž horkými mušlemi je velice účinné exotické ošetření těla s výrazným kosmetickým i regeneračním účinkem na pokožku, hluboce relaxuje tělo i mysl. Spojuje v sobě léčebný účinek cíleného prohřívání a intuitivní energetické masáže. Důležitým prvkem terapie jsou hřející mořské lastury a plynulá masáž, která napodobuje hru vln na mořském pobřeží. Při proceduře se kombinuje termoterapie s masáží. Teplo sálající z mušlí ohřívá pokožku, která díky tomu lépe vstřebává zvlhčující prostředky a léčivé oleje a zároveň uvolňuje i hlubší vrstvy svalů.

Po dvouhodinové exkluzivní proceduře cítíte zvýšenou hladinu energie, odcházíte dokonale odpočatí.

Hledáte tip na dárek? Tato procedura, která je novinkou na evropském trhu, bude skvělým překvapením pro vaše blízké. V případě zájmu o dárkový poukaz, nás kontaktujte na tel. č.: 720 737374 // e-mail: relaxdc@seznam.cz.