Masáže praktikuji již více než deset let a vždy jsem někde hluboko uvnitř cítila, že hledám ještě další metody, jak vyladit nejen tělo fyzické, ale i to energetické, které je součástí každého jednoho z nás a které se musí vyrovnávat s nelehkými energetickými zátěžemi každý den. Může se to pak projevit zvýšenou únavou, pocitem vyhoření, bolestmi hlavy i po celém těle. Každá zkušenost, jak pozitivní, tak negativní, se odráží i na stavu naší mysli a tedy i našeho těla. Stejně jako buňky v našem těle vnímají naši radost, funguje to i opačně. Péčí o naše nitro můžeme tedy změnit celý náš život i to, co si do něj pouštíme.

O metodě Access Bars® jsem se dozvěděla od své přítelkyně, která tehdy žila v Londýně a této metodě se intenzivně věnovala. Časem si našel Access Bars® cestu i do Čech a tak jsem neváhala a udělala si kurz, včetně dalších tělesných procesů, které se nabízely (traumata, migrény, korekce zraku). Mou práci to nejen obohatilo a přineslo do ní nový přesah, ale díky velmi pozitivní zpětné reakci klientů jsem vnímala, že se masážní procedury výrazně zkvalitnily a v současné době si mnozí z nich dopřávají toto úžasně úlevné a léčivé akupresurní ošetření pravidelně.

Access Bars® vylaďuje naše tělo a mysl do nových rozměrů, abychom mohli v každodenním životě využít náš skutečný potenciál, uvědomit si svou skutečnou hodnotu a své dary. Dokonale harmonizuje naše fyzické, mentální i energetické tělo. Odstraňuje chronické zdravotní potíže. Je řešením pro odstranění zacyklených problematických situací, které se v životě stále dokola opakují. Pomáhá projít těžké období v životě a nastartovat novou etapu, každý konec je i vždy i novým začátkem.


ÚČINKY ACCESS BARS TERAPIE
– Pomoc při bolestech (i chronických) v různých částech těla
– Nastartování samoléčebných procesů v těle, zrychlení hojení a rehabilitace po lékařských zákrocích či úrazech
– Uvolnění stresu a napětí
– Odbourání únavy a nedostatku životní energie
– Má příznivý vliv na psychické potíže jako jsou deprese, úzkosti
– Zklidnění hyperaktivity u dětí
– Vede k celkovému rozvoji osobnosti na psychické i fyzické úrovni

Zažijete velmi příjemnou, přínosnou, hlubokou relaxaci, která povede k lepšímu, zdravějšímu a šťastnějšímu životu. Pocity po ošetření jsou skutečně nepopsatelné, je to něco, co musíte osobně zažít.