Je mi ctí a velkým potěšením, že právě v prostorách studia Relax, bude již 11. května 2023 od 17:00 hod., probíhat prodejní vernisáž Aidy Burchardt.

Rodinné kořeny Aidy sahají z České republiky přes Dubaj až do vzdálené Palestiny. O svém původu hovoří v pořadu Babylon, do kterého ji v roce 2015 pozvala Česká televize.

Aidiny obrazy odráží otisk vesmíru, mají velký harmonizační potenciál, v každém prostoru otevírají zcela nový rozměr. Její umělecká tvorba přichází s unikátním pojetím vrstvení pláten, do některých obrazů zapracovává polodrahokamy nebo šperk ve tvaru spirály. Každý obraz vyzařuje vložené poselství a je naprosto jedinečný.

Již brzy bude první kolekce tohoto roku připravena ke zhlédnutí v útulných prostorách studia Relax ve Dvořákově ulici, v Děčíně. Výstava bude laděna v exotickém arabském stylu. Připraveno bude i malé pohoštění. Aida se bude osobně účastnit a ráda vám k obrazům řekne více. Bude zde otevřená i možnost domluvit se na základě osobního setkání na obraze, který je možné namalovat i přímo pro vás na míru.

Tato událost bude příjemným zážitkem pro všechny, kteří vstoupí do tohoto prostoru a odnesou si s sebou krásnou vzpomínku nebo přímo některý z uměleckých klenotů.

Těšíme se na vás!

Televizní medajlonek Aidy v pořadu Babylon na ČT 1. Přehrát video

Kontakt
Kateřina Krausová
Tel.: 720 737 374, e-mail: relaxdc@seznam.cz

Adresa
Dvořákova 4 (v blízkosti hotelu Senátor)
405 02 Děčín 2