Léčivá síla doteku, vonné éterické oleje nejvyšší kvality, blahodárné účinky masáže prověřené časem, příjemné prostředí a relaxační hudba, to vše na vás čeká v masážním studiu Relax v blízkosti Kamenické ulice, pod hotelem Senátor. Masážní procedury jsou velmi účinným prostředkem k harmonizaci celého organismu. Příznivě působí na ztuhlé svaly, klouby, centrální nervovou soustavu, na srdce, cévy, krevní oběh, ale i dýchací aparát a lymfatický systém. Jednotlivé masážní hmaty a cílená metodika masáže pozitivně ovlivňuje zdraví vnitřních orgánů a zvyšuje odolnost proti stresu.

Od roku 2019 se zabývám energetickou medicínou a v rámci masáží využívám znalostí i z této oblasti. V případě, že je v těle zablokovaná energie, projevuje se to bolestí. Pomocí prověřených technik je možné již během první návštěvy příznivě harmonizovat toky energie a vrátit tak tělu i duši ztracenou rovnováhu.

Velmi oblíbeným ošetřením je Access Bars, které harmonizuje tělo i duši. Působením na akupresurní body na hlavě se navozuje hluboké uvolnění mysli, těla a dochází k energetickému restartu a navýšení energie v těle. Je to velmi vhodné při stavech vyhoření v práci, pro doplnění energie, nebo nastartování nové etapy v životě.

V případě zájmu je možné sjednat i saunu, ve které jsou krystaly himalájské soli, které příznivě ovlivňují imunitu, dýchací systém, mají velmi příznivý kosmetický efekt a působí příznivě na celkové zdraví.

Udělejte si čas jen na sebe, postavte do středu zájmu vlastní zdraví, užijte si příjemnou relaxaci po namáhavém dni. Tuto péči si zasloužíte.

Těším se na vaši návštěvu,

Katka Krausová